Køb flotte billeder


Claude Monet (1840-1926) er en af verdens mest kendte malere og lavede i sin lange karriere mange flotte billeder, hvor lyset var det egentlige motiv. Mange af dem hænger på museer verden over.

På denne hjemmeside har du mulighed for at købe kopier af 5 Monet billeder. Jeg har udvalgt dem, som jeg selv syntes er nogle af de absolut pæneste, han har lavet. Disse er følgende:

 

Billede 1: Marker om foråret.

 

Billede 2: Bro ved (byen) Argenteuil.

 

Billede 3: Den japanske bro og åkande-søen.

 

Billede 4: Valmue-marker.

 

Billede 5: Stranden ved (byen) Sainte-Adresse.

 

1: Størrelser og priser
Billederne fremstilles i høj kvalitet af min samarbejdspartner, som er virksomheden Hennetec. De har  specialiseret sig i  bl.a. dette og ligger i industrikvarteret i Hørning lidt syd for Aarhus.

For at se størrelser og priser trykker du bare på det ønskede billede ovenover. Alle priserne er med moms, men uden forsendelse.

2: Rammer
Du kan købe billederne med eller uden ramme. Begge priser er angivet, når du trykker på billederne ovenover. Ved selve rammen kan du vælge mellem 3 forskellige, som koster det samme. Nummer 1 er champagne-farvet ramme, nummer 2 er sort ramme og nummer 3 er sølvfarvet ramme. Alle billederne sættes i ramme (hvis en ramme ønskes).

 

1.

2.

3.

 

 

 

 

3: Forsendelse
Forsendelse kan kun ske til Danmark, og der kan vælges mellem nedenstående muligheder. Leverings-tiden vil for de fleste tilfælde være indenfor 3 hverdage, og billederne afsendes fra Hennetec i Hørning (evt. afhentning).

4: Køb
Hvis du ønsker at købe et eller flere af billederne, bedes du maile til info@claude-monet.dk med følgende oplysninger:

1: Hvilket billede/billeder.
2: Størrelsen af billedet/billederne
3: Hvilket af de 3 typer rammer, der ønskes (hvis ramme ønskes).
4: Hvilken type forsendelse, der ønskes (punkt 1 til 6). Ved de 5 første punkter angives desuden sted for ønsket afhentning eller adresse, der skal sendes til. Afhentning fra virksomheden (punkt 6) er fra følgende adresse: Hennetec, Port 3, Sønderskovvej 10, 8362 Hørning.

Derefter får du en ordrebekræftelse på mail med prisen, som du bedes indbetale til Jyske Bank (bankoverførsel) på: Reg.nr.: 5077 Kontonr.: 0001160335 (de tre første nuller kan evt. udelades). Når beløbet er overført til denne konto, sættes ordren i produktion, og levering vil ske i forhold til det valgte ønske.  Du kan også vælge at sende mailen med bestilling og betale beløbet samtidig for kortere leveringstid.

For spørgsmål mail venligst til info@claude-monet.dk

Med venlig hilsen
Erik / Skanderborg
www.claude-monet.dk